Răzvan Marin, meciul de adio la Cagliari? ”Pentru unii jucători aceasta a fost ultima partidă aici”

Răzvan Marin, meciul de adio la Cagliari? ”Pentru unii jucători aceasta a fost ultima partidă aici”

Internaționalul român Răzvan Marin este în pericol la actuala sa formație din Serie A, Cagliari, după ultimul meci în care trupa din Sardinia a pierdut rușinos, scor 0-4 acasă cu Udinese.

Răzvan Marin a fost eliminat la mijlociul reprizei secunde, iar după partidă conducerea a luat atitudine.

Fostul jucător de la Viitorul sau Standard Liege a văzut două cartonașe galbene în minutele 40 și 67, iar presa italiană l-a notat cu cea mai mică notă, pe el și pe Diego Godin.

Situația sa de la club nu este una deloc roză, iar directorul sportiv a amenințat după joc mai mulți fotbaliști că pot pleca de la club: ”Singura certitudine este că Walter Mazzarri rămâne antrenorul lui Cagliari. Mai degrabă există cineva care nu este demn să poarte acest tricou și va părăsi clubul. Chiar cred că pentru unii jucători acesta a fost ultimul meci în tricoul lui Cagliari”, a declarat directorul Stefano Capozucca, conform cotidianului Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING

Cagliari este penultima în Italia după un sezon de coșmar, cu doar 10 puncte acumulate, două mai puține decât Spezia, formația aflată pe poziția a 17-a, prima care aduce salvarea de la retrogradare.

Marin a primit 4,5 după evoluția slabă cu Udinese, din partea presei din Peninsulă.

El nu va evolua în meciul important cu Juventus din runda viitoare a Serie A.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!