Răspunsul lui Novak Djokovici după ce i s-a cerut demisia

Răspunsul lui Novak Djokovici după ce i s-a cerut demisia

Tenismenul sârb Novak Djokovici a răspuns după ce i s-a cerut să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Jucătorilor ATP pe motiv că a comis un gest de imprudență prin organizarea turneului Adria Tour.

Djokovici a afirmat că nu intenționează să facă acest lucru deoarece simte că „este chemarea sa” să-i ajute pe tenismeni și să le reprezinte interesele.

"Simt că este chemarea mea. Sunt mereu capabil să îmi recunosc greșelile. Dar, în același timp, contrar percepției tuturor, simt că am un sprijin major din partea jucătorilor din circuit", a spus Djokovici într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Lui Novak Djokovici i s-a cerut demisia după ce la turneul pe care l-a organizat la Belgrad patru tenismeni, printre care și el, dar și alte persoane, s-au infectat cu noul coronavirus.

Fostul mare tenismen elvețian Marc Rosset a afirmat, la începutul lunii iulie, că Djokovici ar trebui astfel să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Jucătorilor ATP.

„Mi se pare incredibil să vezi 5 mii de oameni în tribune, în timp ce jucătorii se îmbrățișau. Imaginile cu ei de la petrecere m-au șocat. Djokovici trebuie să renunțe la postul pe care îl are! Președintele trebuie să-i ajute pe jucători, în timp ce el a provocat mult haos. Ar trebui să fie un exemplu. Chiar dacă nu-și asumă responsabilitatea în totalitate, ar trebui să fie un exemplu și să demisioneze”, a spus Rosset conform GoTennis.

ADVERTISING

Marc Rosset a câștigat din tenis peste 6 milioane de dolari și a ajuns cel mai sus pe locul 9 în clasamentul ATP.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇