Rapid a stabilit viitorul lui Albion Rrahmani după ultima ofertă primită

Rapid a stabilit viitorul lui Albion Rrahmani după ultima ofertă primită

Rapid a stabilit viitorul lui Albion Rrahmani (23 de ani), fotbalistul cu cele mai mari șanse de a fi vândut în perioada de transferuri.

De numele lui Rrahmani au fost „legate” cluburi ca Benfica, Napoli, Werder Bremen, Slavia Praga sau Rangers, având în vedere randamentul excelent pe care l-a data atacantul kosovar în tricoul Rapidului, dar ultima ofertă primită pe numele său nu este pe placul conducerii.

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, a dezvăluit că Rapid a primit o ofertă recentă pentru transferul lui Rrahmani, dar care nu satisface pretențiile financiare ale clubului. Mai mult, el a precizat faptul că Rapid își dorește ca Rrahamni să rămână la echipă și în sezonul viitor.

ADVERTISING

"Pentru Rrahmani există, în momentul de faţă, o ofertă, care, din punctul nostru de vedere, nu este la nivelul şi la valoarea lui. Nu pot să spun din partea cui, oricum noi ne dorim ca Rrahmani să continue cu noi. El, de altfel, este sub contract cu clubul, este un jucător foarte important pentru noi şi ne facem speranţă că ne va ajuta vis-a-vis de îndeplinirea obiectivelor", a declarat Viorel Moldovan, conform Prima Sport.

Albion Rrahmani a avut un sezon excelent la Rapid: 17 goluri și cinci assist-uri în 26 de meciuri jucate.

ADVERTISING

El este cotat la 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!