Propunerea revoluționară făcută de presa din Australia în cazul Simonei Halep: "Oare nu ar trebui să se întâmple acest lucru?"

Propunerea revoluționară făcută de presa din Australia în cazul Simonei Halep: "Oare nu ar trebui să se întâmple acest lucru?"

Presa din Australia intervine în cazul Simonei Halep, într-un moment în care sportiva noastră se pregătește de revenirea în tenis.

Jurnaliștii de la una dintre cele mai cunoscute publicații din această țară, Nine, consideră că Simona Halep ar trebui să primească despăgubiri din partea lui Patrick Mouratoglou.

"Simona Halep merită despăgubiri după ce antrenorul de top a 'scăpat' de pedeapsă pentru rolul în telenovela suplimentelor", au titrat cei de la Nine.

Apoi, sursa citată a notat că nimeni din lumea tenisului nu a considerat-o vinovată cu adevărat pe Simona.

ADVERTISING

"Românca a trecut de la cel mai înalt nivel în tenis la adâncurile disperării. Pentru toți cei din tenis a fost un șoc. Ea este jucătoarea cu cel mai înalt nivel suspendată de la Maria Sharapova. Atât de mulți oameni din tenis care au cunoscut-o pe Simona Halep au avut sentimentul că această situație nu era corectă. Ea a fost întotdeauna susținătoarea unui sport curat și avea o personalitate simpatică", a mai scris sursa citată.

În schimb, jurnaliștii australieni explică de ce Mouratoglou ar trebui să o despăgubească pe Simona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a rămas relativ tăcut în legătură cu situația de la început, până când suporterii lui Halep au devenit vocali. Abia după aceea Mouratoglou a început să comenteze situația și s-a declarat șocat. Apoi a recunoscut că suplimentul fusese furnizat de el și că se simte responsabil. Mouratoglou pare să fi scăpat de orice potențială pedeapsă. ITIA ar trebui să-l pună la îndoială și pe el și practicile sale. Halep a rupt legăturile cu francezul și, pentru că acesta a recunoscut că este responsabilitatea lui, nu ar trebui ca Mouratoglou să o compenseze pe fosta lideră mondială care acum nu mai are clasament?", a completat publicația australiană.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!