Motivul pentru care Simona Halep nu-l va da în judecată pe Patrick Mouratoglou

Motivul pentru care Simona Halep nu-l va da în judecată pe Patrick Mouratoglou

Simona Halep a anunțat că nu va lăsa lucrurile nerezolvate după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Sportiva noastră a dat deja în judecată compania Quantum Nutrition, care a produs suplimentul contaminat.

Totuși, potrivit jurnalistului Jon Wertheim de la Sports Illustrated și Tennis Channel, Simona nu se gândește să-l acționeze în instanță și pe Patrick Mouratoglou.

"Halep a dat deja în judecată firma care a fabricat suplimentul respectiv (n.r. – Quantum Nutrition). Nu știu ce răspundere are Patrick, dar sigur nu este bine pentru imaginea lui că el i-a dat acel supliment. Mai ales că a venit destul de târziu cu scuzele.

ADVERTISING

E cam greu să dai în judecată și manufacturierul și antrenorul. Ai avea o dublă neglijență acolo. Antrenorul ar putea să zică: 'e clar că și tu crezi că produsul a avut o etichetă greșită, altfel nu i-ai fi dat în judecată. Dacă ei au avut o vină, cum pot avea și eu una?'

Legal, ar fi ciudat. Dar, pe de altă parte, sunt extrem de multe discuții în tenis legate de antrenorii care recomandă un supliment ce duce la o testare pozitivă (n.r. – la o substanță dopantă). Nu ar trebui să sufere și ei consecințe?", a spus Jon Wertheim pentru I Am Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Recent, Simona a fost întrebată de relația cu Patrick Mouratoglou și a spus că nu consideră că a fost dopată intenționat.

"Şi-a asumat din octombrie 2022, toţi cei de la academie au semnat nişte formulare, că ei au recomandat aceste suplimente. Nu au fost date public, dar tribunalul de la Londra a ştiut, chiar dinainte de interogatoriul meu.

A fost o neglijenţă şi ghinonul meu ca să spun drept. Neglijenta din partea echipei că nu au verificat aşa cum ar fi trebuit să verifice, dar este şi o întâmplare, un ghinion că nu avea ce să caute acea substanţă în acest supliment", a afirmat Simona la Antena 3 CNN.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!