Suma uriașă plătită de ITIA pentru a o ruina pe Simona Halep, făcută publică

Suma uriașă plătită de ITIA pentru a o ruina pe Simona Halep, făcută publică

Avocatul Simonei Halep, Howard Jacobs, a făcut publică suma uriașă pe care ITIA a plătit-o pentru a o distruge pe sportiva noastră.

Într-un interviu acordat publicației Sports Illustrated, Howard Jacobs a estimat că ITIA a cheltuit în jur de 2 milioane de dolari în acest proces. „Au avut atât de mulți experți și atât de mulți avocați, dar totul a fost contestat”, a spus Jacobs.

De asemenea, Jacobs a afirmat că acesta a fost cel mai ciudat caz din cariera sa, întrucât ITIA părea disperată să îi găsească nod în papură Simonei Halep.

ADVERTISING

"Nu cred că am avut ceva atât de ciudat ca acesta în care ei să se lupte până la limită și apoi să vină cu acuzația de dopaj sanguin. A fost un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin, apoi pentru a crea o poveste care să aibă sens.

Multe probe despre care au zis că sunt dovadă de dopaj de sânge erau, de fapt, din perioada în care a avut intervenția chirurgicală la nas și chiar de după. În esență, se dopa sanguin în timp ce se opera și anunțase că nu mai joacă până la finalul anului? Este absurd! Au creat această poveste ca să pară un caz evident de dopaj în tenis. Și nu a fost. Nici pe departe", a completat avocatul Simonei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că suspendarea Simonei a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, după o decizie definitivă luată de TAS.

Simona Halep va reveni pe teren pe 19 martie, în turneul de la Miami, având în vedere că a ispășit întreaga pedeapsă.

Simona a fost suspendată în octombrie 2022, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat după meciul din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur.

Ea a primit o suspendare de 4 ani din partea Sport Resolutions, un tribunal independent din cadrul ITF, iar apoi a făcut apel la TAS.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!