Certitudinea pe care Chris Evert o are după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: "Mă pricep la oameni"

Certitudinea pe care Chris Evert o are după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: "Mă pricep la oameni"

Fosta mare jucătoare Chris Evert a vorbit despre viitorul Simonei Halep, într-un moment în care sportiva noastră se pregătește să revină în tenis.

Evert a afirmat că nu are niciun dubiu că Simona va reveni în elita tenisului feminin, chiar dacă nu a mai jucat din august 2022.

„Simona sigur poate reveni în topul tenisului feminin mondial. Perioada de pauză a fost lungă, e adevărat, dar ea are un caracter extrem de puternic. Și să nu uităm ce dorință de revanșă are acum. Asta ar putea face diferența.

ADVERTISING

O cunosc şi cred că mă pricep la oameni. Mă bucur foarte mult pentru ea. Simona e o persoană cu etica muncii, extrem de disciplinată şi cu principii atunci când vine vorba de antrenamente, de tenis. Nu m-am îndoit nicio secundă de nevinovăţia ei”, a spus Evert, citată de iamsport.ro.

Amintim că suspendarea Simonei a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, după o decizie definitivă luată de TAS.

Primul turneu la care Simona revine este cel de la Miami, începând cu 19 martie.

Simona a fost suspendată în octombrie 2022, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat după meciul din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ea a primit o suspendare de 4 ani din partea Sport Resolutions, un tribunal independent din cadrul ITF, iar apoi a făcut apel la TAS.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!