Simona Halep face dezvăluiri despre Patrick Mouratoglou, de la începutul scandalului de dopaj: "Nu a fost făcut public"

Simona Halep face dezvăluiri despre Patrick Mouratoglou, de la începutul scandalului de dopaj: "Nu a fost făcut public"

Simona Halep (32 de ani) face dezvăluiri din scandalul de dopaj din care a reușit să iasă cu fruntea sus, după ce TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, astfel că ea poate reveni acum pe teren.

Sportiva a dezvăluit că, la începutul scandalului de dopaj, Patrick Mouratoglou și echipa lui „au semnat niște formulare” și și-au asumat, încă din octombrie 2022, faptul că suplimentul contaminat ingerat a ajuns la Simona prin recomandarea lor.

Halep nu crede că Mouratoglou sau cineva din echipa sa au vrut să-i facă rău, ci totul a fost "o simplă greșeală".

ADVERTISING

"(n.r. - Patrick Mouratoglou) Şi-a asumat din octombrie 2022, toţi cei de la academie au semnat nişte formulare, că ei au recomandat aceste suplimente. Nu au fost date public, dar tribunalul de la Londra a ştiut, chiar dinainte de interogatoriul meu. A fost o neglijenţă şi ghinonul meu ca să spun drept. Neglijenta din partea echipei că nu au verificat aşa cum ar fi trebuit să verifice, dar este şi o întâmplare, un ghinion că nu avea ce să caute acea substanţă în acest supliment. Nu sunt expert, însă atunci când se face acest supliment este posibil să fi rămas ceva dinainte pe blender şi atunci apare contaminarea. Sunt convinsă că nu au făcut-o cu intenţie rea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A fost o simplă greşeală şi atât. Foarte mulţi sportivi au fost depistaţi pozitivi şi şi-au demonstrat nevinovăţia că au mâncat carne. De oriunde poţi să iei" a spus Simona Halep, conform Antena 3.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!