Darren Cahill are un nou rol în echipa Simonei Halep: Australianul se implică personal

Darren Cahill are un nou rol în echipa Simonei Halep: Australianul se implică personal

Darren Cahill nu poate fi antrenorul Simonei Halep, însă are un nou rol în cadrul echipei.

Australianul a devenit consilierul Simonei Halep și o sfătuiește să-și aleagă un nou antrenor.

Cel mai probabil va fi un antrenor străin, pe care Simona îl va alege după turneul de la Miami.

"Am fost în discuții, am vorbit. Darren mă ajută foarte mult pe această parte. În 2021 el a vrut să întrerupem colaborarea. Am acceptat și el mi-a recomandat să mă duc la academia lui Mouratoglou. Acum încearcă să mă ajute cât poate de mult să-mi aleg oamenii potriviți.

ADVERTISING

Asta pentru că în tenis este foarte greu să ai parte de oamenii de care tu ai nevoie. În momentul acesta am de ales o echipă. Momentan am un sparring din Portugalia, care o să meargă cu mine la Miami și un fizioterapeut. După turneul de la Miami o să iau o decizie", a spus Simona Halep la Antena 3.

Darren Cahill a redevenit antrenorul Simonei la începutul lui 2020, dar despărțirea s-a produs în toamna lui 2021. Anterior, ei au mai avut o colaborare între 2015 și 2018.

Australianul este omul care i-a marcat cariera Simonei. Pe lângă faptu că este cel mai longeviv antrenor din cariera ei ca profesionistă, Darren a ajutat-o pe Simo sa treacă și peste nervii din timpul meciurilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona a evoluat mult și profesional, a crescut la capitolul serviciu și a impresionat prin stăpânirea de sine din momentele cheie.

Iar Darren Cahill s-a bucurat și el din plin de colaborarea pe care a avut-o cu Simona, devenindu-i nu doar antrenor, ci și prieten. Din acest motiv, el a venit de mai multe ori in România.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!