Probleme uriașe pentru FCSB: Alte trei cazuri de coronavirus!

Probleme uriașe pentru FCSB: Alte trei cazuri de coronavirus!

FCSB a raportat, miercuri, alte trei cazuri de coronavirus!

Echipa lui Gigi Becali riscă serios să fie decimată la meciul de mâine cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, sau chiar să piardă la masa verde dacă nu va avea 13 jucători apți de joc.

"FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că incă trei jucători de la FCSB au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara. Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea", a anunțat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la Digi Sport.

ADVERTISING

Numele celor trei jucători n-au fost dezvăluite.

Ieri, FCSB a anunțat că are șapte cazuri de coronavirus. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Marius Popa (Antrenor de portari) și Ovidiu Kurti (Kinetoterapeut) au fost testați și ei pozitiv cu coronavirus, în urmă cu o săptămână.

ADVERTISING

În plus, Gazeta Sporturilor susține că și managerul "roș-albaștrilor", Mihai Stoica, ar fi fost depistat pozitiv cu Covid-19 în acea perioadă.

Meciul dintre Backa Topola și FCSB este programat să se joace joi seara, de la ora 22:00.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇