Primele declarații ale lui Xavi după victoria Barcelonei în El Clasico. Detalii despre debutul lui Lewandowski

Primele declarații ale lui Xavi după victoria Barcelonei în El Clasico. Detalii despre debutul lui Lewandowski

FC Barcelona a învins Real Madrid cu 1-0 într-un meci amical disputat duminică dimineața în Las Vegas, iar antrenorul catalanilor este mai mult decât fericit.

Xavi Hernandez, marea legendă a echipei blau-grana, a fost entuziasmat după această victorie în fața campioanei Europei, una venită după singurul gol marcat de Raphinha în minutul 27.

Principalul său obiectiv este însă de a câștiga trofee pe banca Barcei: „În general, suntem fericiți. Am dat un sentiment bun, ceea ce este important în acest moment. Cel mai puțin important lucru este victoria, dar catalanilor le place foarte mult să învingă Realul. A fost excelentă prima repriză, dar a doua nu prea bună. Ne pregătim pentru noul sezon, ne antrenăm bine și am văzut o Barcelona bună astăzi. Trebuie să fim mai constanţi. Cred că am fost mai buni decât Madridul și am jucat un fotbal bun. Sunt destul de fericit, dincolo de rezultat. Ne-a plăcut terenul și am jucat bine. Scopul principal este de a câștiga titluri. Este semnificativ pentru noi.

ADVERTISING

FC Barcelona a învins Real Madrid în El Clasico

Am sentimente bune, dar este prea devreme. Văd echipa foarte bine și cu multă competiție. Mesajul este pozitiv, dar este prea devreme", a declarat Xavi pentru cotidianul Marca.

Întrebat și despre evoluția lui Robert Lewandowski, cel care a debutat pentru Barca în primele 45 de minute ale jocului cu Real, Xavi a mai spus: „L-am văzut foarte bine. Este un star mondial. A marcat goluri de-a lungul carierei și va continua să facă asta. Subliniez modestia cu care a ajuns la echipă. Toți acești jucători noi generează competiție și ne fac pe toţi mai buni. Chiar şi pe mine, ca antrenor".

Barcelona a investit foarte mulți bani în această campanie de transferuri și speră ca sezonul viitor să se poată bate la titlu cu rivalii de la Real, campionii Spaniei și ai Europei.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!