Primele cuvinte ale unui antrenor fericit, Roberto Mancini, după meciul perfect făcut de Italia la deschiderea EURO 2020

Primele cuvinte ale unui antrenor fericit, Roberto Mancini, după meciul perfect făcut de Italia la deschiderea EURO 2020

Roberto Mancini, antrenorul naționalei de fotbal a Italiei, a fost un manager fericit după jocul prestat de elevii săi în meciul de deschidere de la EURO 2020, scor 3-0 în fața Turciei.

Italia a debutat perfect chiar pe teren propriu, la Roma, având peste 20 de ocazii de gol în fața naționalei otomane, care a dezamăgit la acest debut de Campionat European.

"Am jucat bine. Știam că nu va fi ușor, fiind și primul meci de la acest European, dar mai ales pentru că am înfruntat un adversar puternic.

EURO 2020: Italia învinge Turcia la scor în meciul de debut

ADVERTISING

Publicul ne-a ajutat foarte mult și a fost crucial pentru noi să plimbăm mingea foarte repede pe gazon. Trebuie să facem asta în continuare. A fost o noapte frumoasă, sper să mai urmeze și altele. Mai avem drum lung până la finala de pe Wembley", a fost declarația făcută de Mancini imediat după meci, conform portalului Tuttomercatoweb.

Italia a punctat prin Immobile, Insigne și un autogol semnat de Demiral, anunțându-se o candidată importantă deja pentru titlul suprem european.

Din această grupă A mai fac parte Țara Galilor și Elveția, care vor juca sâmbătă de la ora 16, meci LIVE score pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Italia are un singur titlu european în vitrină, cucerit la a treia ediție a acestui turneu final, în 1968.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ce spune președintele UEFA înainte de startul EURO 2020

Pierdere importantă pentru Belgia înainte de debutul la EURO 2020

Regina Elisabeta a II-a a fost gazda unei recepţii la summitul G7 (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!