Pierdere importantă pentru Belgia înainte de debutul la EURO 2020

Pierdere importantă pentru Belgia înainte de debutul la EURO 2020

Kevin De Bruyne, starul selecţionatei de fotbal a Belgiei, nu va face, după toate probabilităţile, deplasarea alături de coechipierii săi la Sankt Petersburg, pentru meciul de debut la EURO 2020, împotriva reprezentativei Rusiei, programat sâmbătă, anunţă presa belgiană, citată de DPA.

De Bruyne a suferit multiple fracturi faciale pe 29 mai, în timpul finalei Ligii Campionilor, pierdută de echipa sa, Manchester City, în faţa formaţiei Chelsea Londra (0-1), fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Federaţia belgiană de fotbal nu a confirmat deocamdată aceste informaţii, conform cărora jucătorul a dat deja de înţeles că ar putea rata meciul de debut, în cursul unui întâlniri cu regele Philippe al Belgiei.

"Voi putea juca? Să sperăm că în al doilea meci, împotriva Danemarcei", ar fi spus playmaker-ul naţionalei belgiene.

Kevin De Bruyne este considerat un jucător esenţial pentru naţionala Belgiei, liderul clasamentului mondial FIFA, care încearcă să obţină un trofeu major, după ce s-a clasat pe locul al treilea la Cupa Mondială 2018 din Rusia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!