Prima veste bună pe care o primește Nicolae Dică la FCSB, înainte de returul cu Dunajska Streda

Prima veste bună pe care o primește Nicolae Dică la FCSB, înainte de returul cu Dunajska Streda

Gigi Becali a anunțat o revenire neașteptată în primul 11 al celor de la FCSB, în vederea returului de joi cu Dunajska Streda din Slovacia, în turul III preliminar din Conference League.

După accidentările grave suferite de Florinel Coman și Ovidiu Popescu, iată că acum FCSB câștigă un jucător când avea atâta nevoie având în vedere lotul restrâns pe care îl are.

După ce Popescu pare că-și va reveni abia în martie 2023, după o accidentare la ligamentele genunchiului, soluția pentru postul de fundaș dreapta este revenirea lui Vali Crețu în primul 11: „Am mici emoții pentru că s-a accidentat Ovidiu Popescu, dar revine Vali Crețu. Iar eu cred că tot Crețu e mai fundaș dreapta. Ovidiu pare el bun ca fundaș dreapta, dar parcă tot Crețu e mai fundaș dreapta.

ADVERTISING

Critici dure aduse de Gigi Becali jucătorilor recent transferați la FCSB: „Te-ai apucat să faci asta când ai 18 ani?”

E om și el. Dacă joacă o dată la trei zile, ce să facă? Ce să facă Ovidiu? A jucat în continuu. Îi aveam pe Pantea, pe Haruț și pe Achim. Păi dacă avem trei fundași dreapta, bagă unul din ei, ca să nu riști. Până la urmă joci cu Mioveni, care vine din Divizia B. Le-ai luat și atacantul, cel mai bun jucător…Miculescu nu poate nici el să joace din trei în trei zile. O să se obișnuiască la noi. Și Tavi Popescu e obosit. Pe mine mă interesează doar meciul de calificare. Calificarea înseamnă 6-7 milioane de euro. Ai bani, poți să faci. Nu ai bani, nu poți să faci”, a punctat Becali într-o intervenție la televiziunea de sport ProArena.

FCSB a câștigat cu 1-0 în tur în Slovacia după golul fundașului central eston Joonas Tamm. Partida va fi joi seara de la 20.30, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!