Critici dure aduse de Gigi Becali jucătorilor recent transferați la FCSB: „Te-ai apucat să faci asta când ai 18 ani?”

Critici dure aduse de Gigi Becali jucătorilor recent transferați la FCSB: „Te-ai apucat să faci asta când ai 18 ani?”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a lansat câteva acuzații dure față de fotbaliștii săi după un nou semi-eșec în campionat, 1-1 în deplasarea de la CS Mioveni, sâmbătă seara.

Latifundiarul din Pipera a luat la țintă ultimele trei transferuri, criticându-i pe Marco Dulca, Eduard Radaslavescu și Radu Boboc: ”Nu am avut timp să îmi dau seama. La Dulca s-a văzut că are calitate, dar a greșit și el, nu trebuia să greșească.

Pe Radaslavescu l-am văzut că s-a băgat să bată acolo, îmi place că are tupeu, dar nu bate el la 18 ani lovituri libere la FCSB! Boboc? Îmi place de el, dar nu mai e că înainte, nici nu a mai jucat de mult, parcă la Viitorul era mai tehnic, în atac măcar”, a declarat în primă fază Becali într-o intervenție telefonică la ProArena.

ADVERTISING

Totuși, omul de afaceri nu este atât de supărat pentru acest start de sezon nefericit, spunând că doar meciurile din Conference League contează acum: ”Oricum, nu am nicio treabă cu meciul ăsta, contează doar calificarea în Conference League. De ce? Mai sunt 46 de meciuri din campionat, nu e o problemă. Avem timp să recuperăm, pentru că echipa e valoroasă. Olaru a intrat și a schimbat jocul. Dacă mai întră Edjouma, Coman... să vedem cu el, că a plecat prin Serbia.

Mă interesează doar meciul de calificare, pentru că grupele înseamnă 6-7 milioane. Ai bani, faci treabă. Nu, nu mai poți face!”, a mai afirmat Becali, tot pentru sursa citată.

ADVERTISING

FCSB are doar trei puncte în acest start slab de sezon, dar are joi seara meciul retur de Conference League, în turul III preliminar cu Dunajska Streda, Slovacia, după 1-0 în tur.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!