Prima reacție a Patriciei Țig după primul titlu WTA din carieră

Prima reacție a Patriciei Țig după primul titlu WTA din carieră

Tenismena din România Patricia Țig, noul loc 58 WTA, a oferit o primă reacție după primul titlu WTA din carieră, cucerit la Istanbul, după o finală mai mult decât dramatică.

Scorul a fost 2-6, 6-1, 7-6, după ce Patricia a ratat în setul decisiv șapte mingi de meci. Cronica întâlnirii o puteți reciti mai jos:

Patricia Țig câștigă titlul de la Istanbul după o finală dramatică, cu șapte mingi de meci ratate

După finală, la ceremonia de premiere, Patricia a fost extrem de emoționată și a vorbit în fața antrenorului și soțului său Răzvan Sabău, dar și în fata fetiței lor, Maria Sofia: ”Și eu vreau să o felicit pe Genie, a fost o săptămână bună pentru ea, un joc memorabil în finală, mă bucur că ambele am jucat atât de bine. Îi mulțumesc soțului și antrenorului meu, Răzvan Sabău. A fost o săptămână grea cu aceste condiții restrictive. Organizatorii ne-au făcut să ne simțit atât de bine, sper să mă întorc cu bine la anul”, puncta la ceremonie Patricia Țig.

ADVERTISING
Patricia Maria Tig vs. Rebecca Peterson | 2020 Istanbul Quarterfinal | WTA Highlights

Acest loc 58 WTA înseamnă pentru Patricia Maria cel mai bun loc din carieră, ea fiind acum a doua cea mai bine poziționată româncă, după evident Simona Halep, locul 2 WTA.

D.A.

Citește și alte știri despre Patricia Țig, pe SpotMedia.ro:

Salt spectaculos în clasamentul WTA pentru Patricia Țig

Patricia Țig, eliminată de o favorită de la US Open

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!