Prima reacție a lui Roberto Mancini, selecționerul care scrie istorie pe banca Italiei la EURO 2020

Prima reacție a lui Roberto Mancini, selecționerul care scrie istorie pe banca Italiei la EURO 2020

Selecționerul Italiei Roberto Mancini a avut o primă reacție după victoria Squadrei în fața Belgiei în sferturile de finală de la EURO 2020, scor 2-1.

Italia este în mare formă și are deja 5 victorii consecutive la EURO, lucru pe care în istoria turneului final doar alte trei națiuni l-au mai reușit, e vorba de Franța, Olanda și Cehia.

Presa italiană, la picioarele Squadrei Azzurra după calificarea în semifinalele EURO 2020: ”Încă o noapte magică”

După partidă, selecționerul Mancini s-a arătat mai mult decât entuziasmat de evoluția băieților sai: „Am meritat să câştigăm. Băieţii mei s-au descurcat excelent pe toată durata meciului. Am suferit numai în ultimele 10 minute pentru că eram foarte obosiţi, ne-am consumat toată energia. Puteam să mai înscriem câteva goluri. Nu aş spune că Belgia a fost mai bună pe începutul de meci, a fost un meci deschis”, a sunat declarația făcută de Mancini după meci, conform celor de la Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING

Următorul pas pentru Italia va fi o înfruntare de zile mari cu Spania, de trei ori campioană europeană în palmaresul său:

„Spania? Să ne bucurăm de această victorie și apoi ne vom gândi la ea. Felicitări băieților, au fost foarte buni. Știam că vor face un meci extraordinar. Singura problemă este accidentarea lui Spinazzola. Sperăm să nu fie ceva grav”.

Italia, cu Mancini pe bancă, are 15 victorii la rând în meciurile oficiale, preliminarii pentru EURO și turneul final, plus 32 de partide fără înfrângere în toate competițiile, inclusiv meciuri amicale.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Marius Șumudică a exclus din lot un jucător important de la CFR Cluj

Boris Johnson exclude reducerea numărului de spectatori de la EURO 2020

Perle de cultură. Dar și de incultură

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!