Prima ofertă primită de Ladislau Boloni după retrogradarea în Ligue 2 cu Metz

Prima ofertă primită de Ladislau Boloni după retrogradarea în Ligue 2 cu Metz

Aflat pe picior de plecare la Metz, echipă cu care a retrgradat în liga a doua franceză, Ladislau Boloni (71 de ani) a primit o ofertă.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, și-a manifestat puternicul interes pentru a-l coopta pe Ladislau Boloni la clubul din Sf. Gheorghe.

Dar nu ca antrenor. Dioszegi a anunțat că va încerca prin toate mijloacele să-l convingă pe Ladislau Boloni să accepte oferta lui Sepsi.

”Eu o să fac tot posibilul, ce depinde de mine, ca să-l conving. Avem nevoie de specialişti care să ne ajute. Ca să ţinem pasul cu echipele mai mici din străinătate ne trebuie cineva ca el să se dedice sută la sută şi să vină cu idei noi.

ADVERTISING

Am vorbit anul trecut în vară, dar a fost o discuţie ca între prieteni. El nu este genul care să discute când este sub contract cu o altă echipă. În ultimul an nu am mai vorbit despre asta, dar acum, după ce s-a întâmplat, o să-l sun. Îl mai las câteva zile şi apoi o să discutăm, să reluăm discuţiile şi să vedem ce planuri are şi dacă nu ar vrea să vină la noi.

Ca antrenor niciodată nu s-a pus problema. Poate pe o altă funcţie. N-am vorbit cu el, ştiam că are un meci important şi îmi pare rău că a pierdut. Dar să joci în 10 oameni 85 de minute şi să câştigi meciul şi să îl duci în prelungiri e un lucru extraordinar de mare.

ADVERTISING

Sigur o să discutăm cu el foarte curând. Ca manager ar fi binevenit. Are 30 de ani în fotbalul european şi ne-ar putea ajuta cu foarte multe lucruri. Şi pentru marketing ar fi foarte bine ca el să vină. Iar el ar veni acasă, are o vârsta şi ar fi bine şi pentru el să se întoarcă acasă”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Șefii lui Metz i-au stabilit soarta lui Boloni după retrogradarea în Ligue 2. Presa din Franța a anunțat că antrenorul urmează să fie demis.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!