Președintele lui Rizespor dezvăluie cum l-a convins pe Marius Șumudică

Președintele lui Rizespor dezvăluie cum l-a convins pe Marius Șumudică

Marius Șumudică a fost convins de președintele lui Rizespor să rămână în Turcia, la foarte scurt timp după ce românul de 49 de ani a fost dat afară de Gaziantep, echipă pe care a dus-o pe locul 4 în Superlig.

Fostul tehnician de la Rapid sau Vaslui a refuzat o ofertă concretă din Arabia Saudită, de la Al Shabab, pentru a semna cu cei de la Rize, echipă aflată momentan pe locul 12 în campionat.

Marius Șumudică stârnește deja primele controverse la Rizespor

Președintele grupării otomane, Hasan Kartal a vorbit pentru presa turcă și a dezvăluit cum l-a convins pe Șumudică să vina la Rizespor: ”Noi nu i-am oferit lui Marius Șumudică un salariu cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Gaziantep. Diferența e mică. Cred că a ales să vină la noi și să nu plece în Arabia Saudită pentru că iubește Turcia, mai ales că Rize este și un oraș foarte frumos.

Sumudica Yine Göbek Atıyor | Sumudica Dancing

El este un tip băgăreț și va fi un tehnician mai bun la noi. Va fi aici de la meciul de sâmbătă cu Fenerbahce. Noi ne-am înțeles cu el, nu există niciun fel de problemă, doar că n-a putut semna contractul”, puncta Kartal, șeful lui Șumudică, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

În două meciuri în care Șumudică a antrenat deja pe Rizespor, însă doar de la distanță, echipa turcă e neînvinsă, 3-0 cu Gaziantep și 1-1 cu Istanbul BB, ultima fiind chiar campioana Turciei.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Noua echipă a lui Șumudică scoate un rezultat mare în deplasare la campioana Turciei

Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea în UFC

Protest la Iași pentru Autostrada Moldovei, în timpul serbărilor de Ziua Unirii. Chirică a fost stropit cu iaurt (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!