Marius Șumudică stârnește deja primele controverse la Rizespor

Marius Șumudică stârnește deja primele controverse la Rizespor

Marius Șumudică, chiar dacă nu a revenit încă fizic pe banca unei alte echipe din Turcia, creează deja primele controverse aflându-se la cârma celor de la Rizespor.

Rizespor a remizat sâmbătă în deplasarea de la Istanbul BB, scor 1-1, dar problema a venit după meciul câștigat de noua sa echipă cu Gaziantep, scor 3-0, când presa turcă a scris că Șumi a pregătit partida de acasă, prin platforma online video Zoom, unde a dialogat cu fotbaliștii. În plus, aceeași presă scria că românul a promis prime de joc fotbaliștilor, exact așa cum proceda și în perioada de la Gaziantep.

”Șumudică mi-a spus mie că noi cunoaștem echipa și că trebuie să pregătim meciul cât mai bine. La întâlnirea de pe Zoom, ne-a vorbit puțin doar despre jucătorii lui Gaziantep, pe care evident că îi știa mai bine decât noi. Nu a promis prime, nu a dat indicații tactice. Sunt știri false care ne jignesc munca!”, a spus în timpul unei conferințe de presă secundul lui Rize, Ersin Aka.

ADVERTISING

Noua echipă a lui Șumudică scoate un rezultat mare în deplasare la campioana Turciei

Tehnicianul român va reveni în Turcia pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie, când trupa sa va avea un meci de gală în deplasarea de la Fener.

După ultimele vești, Rizespor a anunțat încă șase cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, trei în rândul jucătorilor, trei la nivelul staff-ului tehnic.

Gruparea turcă ocupă în prezent locul 12 în Superlig, cu 25 de puncte.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Remiză între Craiova și Viitorul

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea în UFC

Ce s-a întâmplat de fapt la Hanul lui Manuc? Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti contrazice comunicatul Poliției despre petrecerea privată

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!