Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea în UFC

Conor McGregor a fost învins prin KO la revenirea în UFC

Cunoscutul luptător irlandez Conor McGregor a fost învins într-un mod dur la prima sa apariție într-o gală UFC de la momentul anunțării retragerii sale, pe 6 iunie 2020.

El a luptat în cușcă cu americanul Dustin Poirier, într-o gală UFC 257, disputată pe Etihad Arena din Abu Dhabi. Partida a început la ora locală a României 7.30, iar Poirier a fost net superior lui Gregor, câștigând prin KO la jumătatea reprizei secunde.

Americanul i-a aplicat o serie de lovituri cu pumnul năucitoare sportivului din Irlanda, care a căzut la podea, a fost numărat și a trebuit să se recunoască învins.

McGregor a dat dovadă de fair-play după joc, recunoscând meritele lui Dustin Poirier, dar anunțând că va mai lupta în ring în 2021.

ADVERTISING

De altfel, înainte de anunțul retragerii din iunie 2020, McGregor mai avusese și alte două tentative de retragere, dar de fiecare dată s-a întors în ring pentru a mai lupta.

Victoria americanului este o mare surpriză și în lumea pariurilor, acolo unde Poirier avea o cotă de 3,5 la 1 înainte de startul luptei. Mai mult, un succes prin KO al lui Dustin era cotat la 8,5 la 1!

La lupta de pe Etihad Arena au participat ca spectatori și 2000 de fani, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Suporterii lui Rangers sunt din nou la picioarele lui Ianis Hagi după un nou meci foarte bun făcut de român în Scoția

Noua echipă a lui Șumudică scoate un rezultat mare în deplasare la campioana Turciei

Vânătoarea de vaccin. Cum a ajuns Bolintin-Vale atât de căutat de bucureșteni?

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇