Presa italiană, la picioarele lui Valentin Mihăilă, după o evoluție excelentă în Serie A: A fost copilul revoluției de la Parma

Presa italiană, la picioarele lui Valentin Mihăilă, după o evoluție excelentă în Serie A:  A fost copilul revoluției de la Parma

Valentin Mihăilă a rupt norii la primul său meci în care a evoluat ca titular în tricoul Parmei, acolo unde l-a avut ca și coleg în teren pe fostul jucător al lui FCSB, Dennis Man.

Mihăilă a ajutat mult la primul gol al Parmei, iar la reușita secundă a scos penaltiul din care Kucka a făcut 2-0. S-a terminat însă 2-2 între AC și Udinese, iar gazdele rămân pe locul 19 în Italia.

Evoluția fostului oltean de la Craiova a fost lăudată de presa italiană prin portalul sportparma.com: ”Mihăilă a fost copilul revoluției de la Parma. L-a lăsat pe Gervinho în tribună, a contribuit la primul gol și a obținut cu mare istețime penaltiul de 2-0. Când a avut teren liber în față a fost devastator. A terminat benzina la jumătatea reprizei secunde”, au punctat cei din presa peninsulară.

Valentin Mihaila - Welcome To Parma! • Ultimate Skills & Goals

Mihăilă a fost înlocuit în minutul 79 cu Alves, în timp ce Dennis Man a fost introdus pe teren în minutul 66.

ADVERTISING

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man după egalul dintre Parma și Udinese, în Serie A

În plus, un alt site italian i-a mai adus și alte laude lui Mihăilă, cumpărat de Parma de la Craiova pentru 8.5 milioane de euro: ”A fost mereu ca un ghimpe în spinarea apărătorilor friulani. A participat la acțiunea golului de 1-0 și a obținut penaltiul prin care s-a majorat diferența. În repriza secundă a mai scăzut ritmul, de aceea ia nota 6,5 și nu 7. A fost înlocuit cu Bruno Alves, cel care este vinovat la egalare”, punctau cei de la TuttoMercatoWeb.

ADVERTISING

Antrenorul Roberto D'Aversa l-a aruncat în luptă în minutul 66 pe Dennis Man, iar acesta a cules un cartonaș galben în minutul 83, iar în prelungiri a avut și o lovitură de cap complet ratată.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mihăilă, decisiv pentru Parma în egalul dramatic cu Udinese. Cum a evoluat Dennis Man

Ianis Hagi, din nou titular pentru Rangers în campionatul Scoției

LIVE Liga 1: Meciurile de duminică

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!