Presa italiană dă de pământ cu Tătărușanu după prestația sa lamentabilă cu Sassuolo: ”Să fie dat afară imediat!”

Presa italiană dă de pământ cu Tătărușanu după prestația sa lamentabilă cu Sassuolo: ”Să fie dat afară imediat!”

Portarul român de 36 de ani Ciprian Tătărușanu s-a făcut de râs din nou în Italia, acolo unde apără buturile campioanei AC Milan.

Duminică la prânz, rossonerii au pierdut incredibil cu scorul de 2-5 pe San Siro împotriva celor de la Sassuolo, iar goal-keeperul a gafat la cel puțin două goluri. După acest meci de pomină, presa din Peninsulă a dat de pământ cu Super Tătă, care a primit cele mai mici note din echipa sa: „Nu a fost vina lui la primul gol, dar al doilea a fost marcat prea ușor. Nesiguranța lui s-a simțit foarte mult. La penalti nu a putut face nimic”, nota PianetaMilan, care i-a acordat nota 4, în timp ce dailymilan.it i-a acordat doar 3.50, caracterizându-l astfel: ”Părea a fi o duminică liniștită, dar s-a transformat în una dintre cele mai rele de când îmbracă tricoul lui Milan. O intervenție bună în minutul 18 la Lauriente, apoi se transformă în coșmar și ia cu el întreaga echipă. Nu stă pe poziții la golul de 1-3. Să fie dat afară imediat”.

ADVERTISING

De asemenea, și publicația SempreMilan i-a acordat tot nota 4 lui Tătărușanu.

Încă un meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu la Milan (Video)

18 goluri a încasat Tătărușanu în acest sezon negru pentru el, dar și pentru Milan, care este acum abia pe locul 4, deși plecase din postura de campioană.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!