Decizia lui AC Milan care îl poate ajuta pe portarul român Ciprian Tătărușanu

Decizia lui AC Milan care îl poate ajuta pe portarul român Ciprian Tătărușanu

O adevărată răsturnare de situație are loc la AC MIlan, acolo unde românul Ciprian Tătărușanu primise acum câteva luni vești proaste în ce privește continuarea carierei la formația rossoneră.

Portarul de 36 de ani are șanse să prindă în continuare meciuri în poarta lui AC Milan, după ce titularul francez Mike Maignan nu a reușit să se recupereze în termenul estimat inițial, după o lungă accidentare.

Planul inițial al milanezilor era să îl aducă pe Marco Sportiello de la Atalanta la finalul sezonului, ca rezervă pentru francez. Presa din Italia scrie că, având în vedere că accidentarea lui Maginan pare de mai lungă durată, Milanul a încercat să îl aducă pe Sportiello mai devreme, încă din această iarnă, scrie milanlive.it.

ADVERTISING

Trupa din Bergamo însă nu vrea să îl cedeze acum, iar mai nou, cu Maignan încă în infirmerie, Tătărușanu poate continua o perioadă între buturile porții lui AC Milan, cât timp campioana en-titre din Serie A nu aduce un nou portar iarna aceasta.

În ultima partidă amicală disputată de Milan, trupa în roșu și negru a pierdut cu Arsenal, scor 1-2. El a primit un gol ușor dintr-o lovitură liberă, iar altul dintr-o deviere nefericită.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!