Soarta lui Tătărușanu la Milan pare pecetluită: "Nu oferă ceea ce oferea Maignan"

Soarta lui Tătărușanu la Milan pare pecetluită: "Nu oferă ceea ce oferea Maignan"

Portarul român Ciprian Tătărușanu pare să nu aibă un viitor asigurat la AC Milan, chiar dacă în ultima perioadă a evoluat titular și a făcut-o chiar foarte bine în tricoul rossonerilor.

La 36 de ani, Tătă nu știe dacă va mai continua în Italia, el având contract cu Milan până în vara lui 2023. Cu 12 meciuri deja bifate în acest sezon, fostul căpitan stelist va fi înlocuit de francezul Mike Maignan după pauza prilejuită de Campionatul Mondial.

"AC Milan plănuiește să facă unele schimbări la nivelul portarilor în următoarele luni, iar viitorul lui Ciprian Tătarușanu este incert. Tătarușanu nu este lipsit de greșeli, dar nici nu a făcut o treabă groaznică ca înlocuitor al lui Maignan. Tătarușanu nu oferă ceea ce oferea Maignan, iar diferența este, de fapt, destul de mare, lucru de care este conștientă și conducerea, iar piața de transferuri se deschide din nou în ianuarie, permițând astfel ajustări la echipă.

ADVERTISING

Contractul lui Tătarusanu expiră în iunie anul viitor și este posibil să fi jucat ultima sa șansă în încercarea de a convinge conducerea clubului că merită o reînnoire", notau cei de la Sempremilan.it, care sunt de părere că aceasta a fost ultima șansă primită de român în cadrul buturilor lui AC Milan.

Tot potrivit presei italiene, el este dorit din sezonul viitor de Empoli, locul 13 în Italia, acolo unde mai evoluează un român, Răzvan Marin.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!