Încă un meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu la Milan (Video)

Încă un meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu la Milan (Video)

Ciprian Tătărușanu a mai făcut un meci de coșmar în tricoul celor de la Milan, într-o nouă înfrângere în Serie A a campioanei en-titre din Italia.

Românul fost goal-keeper la echipa națională face gafă după gafă în Italia. El a gafat la două dintre primele 3 goluri încasate de AC Milan în prima repriză a meciului cu Sassuolo. Iar în partea secundă a mai primit și alte două goluri.

Mai întâi, în minutul 22, Ciprian a primit un gol ușor la colțul scurt din partea lui Davide Frattesi, pentru ca golul trei să îl ia stupid dintr-o lovitură de cap a lui Berardi, după o poziționare cel puțin nefericită.

Un meci nefericit pentru Milan, care a mai primit după pauză și goluri de la Henrique și Lauriente. Este al 6-lea meci consecutiv fără victorie pentru trupa lui Pioli, aflată în mare criză, pe 4 în Serie A, cu 38 de puncte.

ADVERTISING

Tătărușanu, titular printr-o conjunctură la Milan, având în vedere accidentarea lui Maignan, a fost din nou aspru criticat de fani pe rețelele de socializare, fani care i-au cerut din nou plecarea urgentă de la rossoneri: „Tătărușanu, pleacă de la clubul nostru!”, „Nu vă faceți mari speranțe. Sassuolo va mai marca de două ori, dacă va mai da 5 șuturi la poarta noastră”, sau ”Tătărușanu e plătit să joace fotbal profesionist. În ce lume ireală trăim”.

Meciul s-a terminat cu scorul de 5-2 pentru Sassuolo, după ce în partidele trecute același Milan pierduse 0-4 cu Lazio, 0-3 cu Inter și 0-1 cu Torino.

ADVERTISING

Pentru Milan au marcat azi Origi și Giroud, iar Rebici a avut un gol anulat la VAR pentru offside.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!