Presa internațională se înclină în fața Simonei Halep după victoria de la Australian Open

Presa internațională se înclină în fața Simonei Halep după victoria de la Australian Open

SpotMedia.ro vă prezintă primele comentarii apărute în presa internațională după calificarea în optimile de finală de la Australian Open.

Iată ce a scris presa internațională:

Punto de Break: "Simona Halep își validează statutul de pretendentă la titlul de la Australian Open 2021. Ea este cea mai constantă jucătoare din tenisul feminin în ultimii 5 ani și la fiecare turneu arată o calitate competitivă supranaturală, cu ajutorul căreia se adaptează la toate circumstanțele posibile. Chiar dacă suprafață rapidă nu o avantajează, Simona joacă totuși la un nivel ridicat".

ADVERTISING

Le Figaro: "Simona Halep s-a calificat în optimi fără să se forțeze. Românca a eliminat-o cu ușurință pe Veronika Kudermetova. Dacă în meciul cu Tomljanovic a fost la două puncte de înfrângere, cu Kudermetova a arătat că este categoric peste ea".

Sportowe Fakty: "După maraton, urmează un sprint. După maratonul cu Tomljanovic, Simona Halep a castigat cu ușurință meciul cu Veronika Kudermetova și așteaptă acum răspunsul Igăi Swiatek".

Amintim că Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova.

ADVERTISING

Sportiva noastră a obținut o victorie lejeră, scor 6-1, 6-3.

Pentru Simona Halep urmează un duel în optimile de finală cu poloneza Iga Swiatek.

Partida din optimile de finală va avea loc duminică, la o oră ce nu a fost stabilită momentan. Meciul va fi LIVE pe SpotMedia.ro.

Pentru calificarea în optimile de finală, Simona și-a asigurat un cec în valoare de 245.920 de dolari.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!