Presa internațională scoate la lumină momentul în care Simona Halep a pus-o la punct pe Maria Sharapova: "Nu este în regulă"

Presa internațională scoate la lumină momentul în care Simona Halep a pus-o la punct pe Maria Sharapova: "Nu este în regulă"

Presa internațională a scos la lumină un moment în care Simona Halep a avut o declarație controversată la adresa Mariei Sharapova.

Suspendată în prezent pentru dopaj, Simona a criticat modul în care Maria Sharapova a revenit pe teren tocmai după suspendarea pentru dopaj.

Simona s-a arătat nemulțumită de faptul că Sharapova a fost avantajată și a primit wild card-uri pentru a participa la turnee importante.

Jurnaliștii de la Sportskeeda.com au readus acest moment în actualitate și au menționat că Simona Halep nu a fost singura jucătoare care a criticat-o pe rusoaică. Pe lângă Simona, Eugenie Bouchard și Caroline Wozniacki au avut și ele reacții ferme.

ADVERTISING

"Pentru copii, pentru tinerii jucători, nu este în regulă să ajuți un jucător cu wild card care a fost suspendat pentru dopaj. Nu este vorba de Maria Sharapova aici, ci este vorba despre toți sportivii care sunt găsiți dopați. Nu pot susține ceea ce a făcut directorul turneului, dar, de asemenea, nu pot judeca", a spus Simona Halep.

Maria Sharapova a fost suspendată pentru consum de meldonium la Australian Open 2016. Ea a revenit în circuit un an mai târziu, dar nu a mai avut rezultate importante.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!