Presa internațională despre înfrângerea Irinei Begu: "Maria Sakkari a profitat și a câștigat"

Presa internațională despre înfrângerea Irinei Begu: "Maria Sakkari a profitat și a câștigat"

Presa internațională a scris după meciul dintre Maria Sakkari (27 de ani, 9 WTA) și Irina Begu (35 de ani, 35 WTA), din sferturile de finală de la Madrid Open.

Sakkari a învins-o pe Begu, scor 6-7, 6-4, 6-2, după un meci care a durat aproape trei ore și a avansat în semifinalele turneului de la Madrid.

Site-ul tennisuptodate.com a scris imediat după meciul dintre Sakkari și Begu, trăgând concluziile.

"În primul set, ambele jucătoare au avut dificultăți la serviciu, făcând schimb de breakuri. Sakkari a avut oportunitatea să câștige primul set când a servt la 5-3, dar românca a reușit să revină și să împingă setul în tie-break, pe care l-a câștigat și și-a trecut în cont primul act.

ADVERTISING

Setul secund a adus o mai mare precizie pentru Sakkari, deși aceasta a avut din nou probleme pe serviciu. Sportiva din Grecia a câștigat cu 6-4. Decisivul a adus probleme fizice pentru Irina Begu, de care Maria Sakkari a profitat și reușit să câștige, după două ore și 55 de minute, astfel că o va întâlni în semifinalele de la Madrid pe Arina Sabalenka", a scris sursa citată.

Irina Begu a ajuns pentru a treia oară în sferturile de finală de la Madrid Open, după 2015 și 2017, când a fost eliminată de fiecare dată de jucătoarea care avea să câștige trofeul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!