Presa internațională, despre calificarea Simonei Halep în semifinalele de la Praga

Presa internațională, despre calificarea Simonei Halep în semifinalele de la Praga

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după calificarea obținută de Simona Halep în semifinale.

Iată ce a scris presa internațională:

L'Equipe: "De această dată, Simona Halep nu a cedat niciun set. A obținut o victorie facilă și a ajuns în semifinale. După două meciuri dificile, Simona a avut în sfârșit un meci mai ușor. Simona a avut un singur moment de incertitudine, în startul meciului, când și-a pierdut serviciul. Românca a fost irezistibilă".

AFP: "Simona Halep ajunge cu ușurință în semifinale la Praga. Ea a defilat în meciul cu Magdalena Frech. Regina de la Wimbledon a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o învinge pe jucătoarea în vârstă de 22 de ani și a obținut prima victorie convingătoare de la acest turneu".

ADVERTISING

Onet: "Magdalena Frech a primit o lecție din partea Simonei Halep, unul dintre cele mai mari staruri ale tenisului feminin. Încă din primul set s-a putut observa că diferența dintre cele două jucătoare este foarte mare și jocul a fost dictat de româncă".

BolaMarela: "Simona Halep a strălucit și e în semifinale! Aceasta a fost de departe cea mai bună performanță a sa în turneu de până acum".

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga după ce a învins-o pe jucătoarea poloneză Magdalena Frech (174 WTA).

ADVERTISING

Sportiva noastră s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-0, la capătul unui meci pe care l-a dominat în totalitate.

În semifinale, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Irina Begu și Sara Sorribes Tormo.

Partida din semifinale va avea loc sâmbătă, după ora 15:00, în direct pe SpotMedia.ro.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a citi toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!