Simona Halep, dialog cu SpotMedia.ro după victoria din optimi: Ce o mulțumește și cum e atmosfera în vestiar la Praga

Simona Halep, dialog cu SpotMedia.ro după victoria din optimi: Ce o mulțumește și cum e atmosfera în vestiar la Praga

Simona Halep a vorbit cu SpotMedia.ro după victoria obținută în meciul cu Barbora Krejcikova din optimile de finală ale turneului de la Praga.

Sportiva noastră a afirmat că nu a obținut încă ritmul de joc pe care și-l dorește. În plus, Simona este mulțumită de faptul că reușește să rămână calmă și în momentele tensionate.

Simona ne-a vorbit și despre atmosfera de la turneul de la Praga, menționând că organizatorii au luat măsuri stricte pentru a evita interacțiunea dintre jucătoare.

Iată dialogul pe care SpotMedia.ro l-a avut cu Simona Halep:

Înaintea turneului spuneai că iți dorești să vezi cum ești și ca ritm de joc. După 3 meciuri disputate, care ar fi nivelul, cum ți se pare?

Nivelul nu este extraordinar, dar faptul că mental am putut să stau concentrată până la final de meci îmi dă oarecare încredere. Mă bucur că am progresat la acest aspect. Jocul o să vină de la sine, dar mai am nevoie de o perioadă ca să revin în ritmul pe care îl aveam înainte.

ADVERTISING

În pofida faptului că ai avut dureri, ai părut destul de liniștită în timpul meciului. Cum te-ai simțit?

Sunt mult mai bine, am văzut și am simțit că am progresat la acest aspect. Simt că mă ajută să fiu liniștită, să nu mai vorbesc în stânga și în dreapta și să îmi țin energia pentru joc.

5 din ultimele 6 meciuri pe care le-ai jucat la simplu au avut set decisiv și de fiecare dată ai câștigat. Devii o specialistă din acest punct de vedere.

Nu-mi doresc să ajung în decisiv mereu, dar faptul că pot să câștig aceste meciuri îmi dă încredere pentru că și fizic, și mental sunt puternică și pot să fac față fiecărui meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum este atmosfera din vestiar la acest turneu? S-au luat măsuri suplimentare în așa fel încât să se limiteze interacțiunea cu celelalte jucătoare?

Nu avem voie să stăm împreună. Nu interacționăm. Stăm cel mult 2 persoane în vestiar. Este foarte strict totul, sunt condiții extraordinare, dar directorul de turneu ne-a făcut să ne simțim extraordinar chiar și în aceste condiții grele.

Cum ți se pare noul mod în care se realizează clasamentul WTA, că nu mai există acea presiune că trebuie să mergi la un turneu pentru a apăra punctele de anul trecut?

Habar nu am despre asta, nu m-am gândit deloc la cum o să fie cu punctele și cum este. Vreau să joc meciuri, să intru din nou în ritm și să ne întoarcem la timpuri mai bune ca să revenim la normal.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a citi toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!