Presa internațională, despre "evoluția neconvingătoare" a Simonei Halep

Presa internațională, despre "evoluția neconvingătoare" a Simonei Halep

Presa internatională disecă victoria obținută joi de Simona Halep în turul doi al turneului de la Praga, în meciul cu Barbora Krejcikova.

Jurnaliștii străini au remarcat că Simona a avut din nou dificultăți.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Pentru al doilea meci consecutiv, favorita numărul 1 de la Praga, Simona Halep, a avut nevoie de trei seturi pentru a avansa mai departe. De data aceasta a revenit în meciul cu fosta numărul 1 în clasamentul de dublu, Babora Krejcikova. Simona a muncit pentru a o învinge pe jucătoarea care a beneficiat de un wild card pentru a fi prezentă pe tabloul principal de la Praga” – WTA

„Simona Halep suferă din nou, dar o învinge pe Barbora Krejcikova. Ca și-n prima rundă, numărul 2 WTA a avut nevoie de mult timp pentru a avansa în runda următoare” – L’Equipe

„Simona Halep își continuă aventura la Praga, dar fără să convingă” – Tennis Actu

Vezi: Simona Halep se califică greu în sferturile de finală ale turneului de la Praga

Simona Halep a avansat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Praga, după un nou meci dificil.

Tenismena noastră a avut nevoie de trei seturi și peste două ore pentru a o învinge pe Barbora Krejcikova (locul 118 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-2.

În sferturile de finală, Simona va da piept, mâine, cu ocupanta locului 174 în ierarhia întocmită de Asociația de Tenis Feminin, poloneza Magdalena Frech.

Citește și: