Presa din Scoția, despre transferul lui Ianis Hagi la Lazio

Presa din Scoția, despre transferul lui Ianis Hagi la Lazio

Presa din Scoția scrie despre interesul pe care Lazio Roma îl are pentru Ianis Hagi.

Potrivit jurnaliștilor de la Glasgow Live, directorul sportiv Igli Tare este nerăbdător să îl transfere pe Ianis și face tot posibilul ca mutarea să se realizeze în vară.

"Lazio vrea să adauge mai multă creativitate echipei, iar directorul sportiv Igli Tare este fanul lui Hagi. Ianis a oferit 9 pase decisive și a marcat 6 goluri în campionatul Scoției în acest sezon. Impactul său în Europa League a fost în special impresionant, iar Lazio vrea să revină în competițiile europene sezonul următor, după eliminarea brutală din Champions League.

ADVERTISING

Directorul sportiv Igli Tare a fost impresionat de Hagi în acest sezon și vrea să-l aducă în capitala Italiei. Echipa lui Simone Inzaghi are nevoie de mai multă creativitate având în vedere că a suferit în atac față de sezonul precedent și îl vede pe Hagi soluția ideală să ajute la perforarea defensivelor italiene", a scris Glasgow Live.

De asemenea, sursa citată mai scrie că cei de la Lazio sunt impresionați și de faptul că Ianis poate evolua pe mai multe posturi, atât în flanc cât și în centru.

Potrivit presei italiene, Lazio este dispusă să ofere 10 milioane de euro în schimbul lui Ianis.

ADVERTISING

3.4 milioane de euro a plătit Rangers pentru a-l cumpăra pe Ianis de la Genk.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!