Presa din Scoția, despre oferta pe care Ianis Hagi ar fi trebuit să o accepte: "Cea mai bună variantă"

Presa din Scoția, despre oferta pe care Ianis Hagi ar fi trebuit să o accepte: "Cea mai bună variantă"

Presa din Scoția scrie din nou despre Ianis Hagi (25 de ani), internaționalul român „exilat” de Rangers la echipa a doua pentru că nu mai face parte din planurile antrenorului Philippe Clement.

Rămas pe din afară la Rangers, Ianis Hagi a refuzat două oferte din Superliga, de la Rapid și FCSB, dar și oportunitatea de a pleca din nou sub formă de împrumut. SpotMedia a scris despre faptul că Ianis s-a opus dorinței celor de la Rangers de a-l trimite din nou împrumut, de data această la un club din Scoția.

ADVERTISING

Britanicii de la Ibrox News scriu că varianta împrumutului la un club din prima ligă scoțiană ar fi fost "cea mai bună variantă" pentru internaționalul român.

"Un împrumut în prima ligă din Scoția ar fi fost cea mai bună variantă pentru Ianis Hagi, pentru a le demonstra celor de la Rangers că se înșeală în privința sa", scriu cei de la Ibrox News.

Deși este cerut cu insistență la prima echipă a lui Rangers, pentru a ajuta echipa de pe Ibrox Park, zilele lui Iani Hagi la clubul scoțian par că sunt numărate.

ADVERTISING

Hagi Jr. este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!