Presa din Polonia descrie drept "o mare lovitură" vestea proastă primită de Simona Halep în cazul de dopaj

Presa din Polonia descrie drept "o mare lovitură" vestea proastă primită de Simona Halep în cazul de dopaj

Presa poloneză este de partea Simonei Halep (31 de ani) în scandalul de dopaj în care este implicată.

După ultima veste proastă primită de Simona în scandalul de dopaj, anume dispariția din clasamentul WTA, polonezii reacționează.

Audiată în procesul de dopaj încă de la finalul lunii iunie, Simona Halep n-a primit, încă, un verdict final. Suspendată provizoriu din octombrie 2022, Simona n-a putut juca la niciun turneu în acest an și a trecut mai bine de un an de la ultimul său meci oficial, contra Dariei Snigur la US Open 2022.

ADVERTISING

"Simona Halep și-a pierdut toate punctele și nu mai apare în clasamentul WTA. nu a jucat în acest an nici la US Open 2023, din cauza suspendării provizorii, astfel că n-a avut șansa să-și apere punctele. Pe 11 septembrie a fost ștearsă oficial din clasamentul WTA, iar dispariția este o mare lovitură pentru fostul lider mondial. Românca este iritată de pasivitatea de care dau dovadă forurile care trebuie să judece cazul, după verdictul final a fost amânat din nou", scrie site-ul sport.pl.

ITIA a făcut recent o nouă precizare în privința cazului Simonei Halep, aceea că nu știe cu exactitate când va fi dat verdictul final în procesul sportivei noastre.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!