Darren Cahill intervine după ultima veste proastă primită de Simona Halep: Mesajul antrenorului australian

Darren Cahill intervine după ultima veste proastă primită de Simona Halep: Mesajul antrenorului australian

Darren Cahill a intervenit în cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Antrenorul australian s-a arătat revoltat de faptul că s-a decis o nouă amânare înainte de anunțarea verdictului.

”Detaliile acestui caz vor ieși la iveală în cele din urmă, dar indiferent de rezultat, acest proces a fost gestionat îngrozitor de ITF și ITIA. Zero păsare sau îngrijorare pentru sportivă sau pentru bunăstarea ei în privința acestui caz care durează de aproape 12 luni și încă fără judecată sau rezoluție. Respect programul nostru de testare și un proces echitabil, dar acest lucru a fost orice decât echitabil.

ADVERTISING

Simona merită dreptul de a-și continua cariera și/sau viața. Momentan ea nu poate face nici una dintre ele. Niciun jucător nu ar trebui să treacă vreodată printr-un proces de întârzieri ca acesta. WTA, consiliul de conducere și consiliul jucătorilor trebuie să lucreze mai bine pentru a se asigura că jucătorii au o anumită protecție și drepturi la o rezoluție mai rapidă. Momentan, nu au niciunul”, a fost mesajul lui Darren Cahill, citat de DigiSport.ro.

În așteptarea verdictului final din cazul de dopaj în care este implicată, Simona Halep a anunțat că a primit o veste dezamăgitoare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Anume că, deși avea informații că verdictul ar putea veni în această săptămână, Simona are parte de o nouă amânare.

Sportiva noastră a fost audiată la sfârșitul lunii iunie la Londra în cazul de dopaj, însă n-a primit nici până acum un verdict final în privința pedepsei sale.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un control doping efectuat la US Open 2022, iar din octombrie 2022 a fost suspendată provizoriu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!