Simona Halep nu renunță: Garanțiile primite de sportiva noastră îi dau motive de optimism

Simona Halep nu renunță: Garanțiile primite de sportiva noastră îi dau motive de optimism

Simona Halep va fi scoasă complet din clasamentul WTA, însă nu renunță la tenis și este pregătită să se întoarcă.

În cazul în care nu va primi o suspendare super severă, Simona este hotărâtă să se întoarcă pe terenul de tenis.

Sportiva noastră vrea să își încheie cariera diferit, nu printr-o suspendare pentru dopaj, motiv pentru care se antrenează în continuare și e determinată să revină pe teren.

În plus, un argument care a determinat-o pe Simona să revină pe teren este și susținerea de care se bucură din partea reprezentanților unor turnee majore din circuit.

ADVERTISING

Din informațiile noastre, Simona a primit mesaje atât direct cât și prin intermediari din partea directorilor unor turnee, care i-au transmis că îi vor oferi wild card-uri pentru a juca direct pe tabloul principal în momentul în care va reveni.

Din moment ce pierde toate punctele din clasamentul WTA, Simona va avea nevoie de astfel de wild card-uri, pentru că astfel nu va putea juca.

Cert este că Simona va beneficia de ele, dar vor fi și restricții. Ea poate primi cel mult șase wild card-uri într-un sezon: trei pe tablourile principale și trei în calificări, pentru competițiile din categoriile WTA 1000, WTA 5000 și WTA 250. Partea bună este că Simona va putea primi wild card-uri la turneele de Grand Slam, unde ar putea acumula mai multe puncte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!