Alize Cornet, revoltată de modul în care este tratată Simona Halep: "Haideți, oameni buni, să ne unim forțele"

Alize Cornet, revoltată de modul în care este tratată Simona Halep: "Haideți, oameni buni, să ne unim forțele"

Jucătoarea de tenis Alize Cornet (79 WTA) s-a arătat revoltată de modul în care este tratată de Simona Halep.

Cornet nu înțelege de ce Simona Halep nu a primit încă un verdict, deși se împlinește aproape un an de când a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

"Ce se întâmplă cu Simona este scandalos și situația asta nebună trebuie să se încheie rapid. Chiar nu pot înțelege tăcerea din jurul situației. Dreptate pentru Simona. Haideți, oameni buni, să ne unim forțele. Deja s-a ajuns mult mult prea departe și durează de foarte mult timp, ITIA și ITF. Lumea tenisului vrea doar ceea ce este corect. Dorim dreptate pentru Simona!", a scris Alize Cornet pe Twitter.

ADVERTISING

Simona Halep va fi scoasă complet din clasamentul WTA, însă nu renunță la tenis și este pregătită să se întoarcă.

În cazul în care nu va primi o suspendare super severă, Simona este hotărâtă să se întoarcă pe terenul de tenis.

Sportiva noastră vrea să își încheie cariera diferit, nu printr-o suspendare pentru dopaj, motiv pentru care se antrenează în continuare și e determinată să revină pe teren.

Din informațiile noastre, Simona a primit mesaje atât direct cât și prin intermediari din partea directorilor unor turnee, care i-au transmis că îi vor oferi wild card-uri pentru a juca direct pe tabloul principal în momentul în care va reveni.

ADVERTISING

Din moment ce pierde toate punctele din clasamentul WTA, Simona va avea nevoie de astfel de wild card-uri, pentru că astfel nu va putea juca.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!