Patrick Mouratoglou, surprins de reacția Serenei Williams după ce a început colaborarea cu Simona Halep: "E greu de descifrat"

Patrick Mouratoglou, surprins de reacția Serenei Williams după ce a început colaborarea cu Simona Halep: "E greu de descifrat"

Patrick Mouratoglou se declară surprins de reacția avută de Serena Williams după ce el a început colaborarea cu Simona Halep.

Tehnicianul francez nu se aștepta ca Serena Williams să anunțe că va participa la Wimbledon, dar încă nu este pe deplin convins de această afirmație.

"Nu vreau să vorbesc în numele ei. Am avut o discuție înainte să încep să lucrez cu Simona. Am întrebat-o dacă are în plan să joace din nou pe termen scurt, nu mi-a răspuns. Așa că i-am spus că vreau să lucrez și că, dacă va dori să revină, vom discuta din nou. De atunci, ea a anunțat pe rețelele de socializare că vrea să joace Wimbledon, ceea ce m-a surprins, dar uneori este greu să descifrez limbajul Serenei, deși o cunosc de zece ani", a spus Patrick Mouratoglou France TV Info

ADVERTISING

"(Serena este aproape de retragere) Evident, va împlini 41 de ani în septembrie. Este mamă, are multe, multe lucruri în viața ei. Este o femeie de afaceri desăvârșită care tocmai a făcut o mare strângere de fonduri în tehnologie. Are deja destule de făcut pentru următoarea ei viață și chiar și pentru următoarele două. Dar, în același timp, tenisul este viața ei. Îl joacă de la patru ani, este lucrul care i-a dat cele mai multe satisfacții și cred că îi este greu să se oprească. De aici aceste ezitări și este perfect de înțeles", a adăugat Mouratoglou.

ADVERTISING

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat luna aceasta că vor colabora, iar primul lor turneu împreună va fi cel de la Madrid, programat între 26 aprilie și 8 mai.

Patrick Mouratoglou a fost antrenorul Serenei Williams în ultimii 10 ani.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!