Presa americană, despre planul măreț al Simonei Halep după numirea lui Patrick Mouratoglou antrenor

Presa americană, despre planul măreț al Simonei Halep după numirea lui Patrick Mouratoglou antrenor

Presa americană a prezentat planul măreț pe care Simona Halep îl are după ce l-a numit antrenor pe Patrick Mouratoglou.

Conform publicației TennisHead, Simona își propune să câștige în premieră un Grand Slam pe hard court: la US Open sau Australian Open.

"Simona Halep vrea să-și adauge în palmares un Grand Slam pe hard pe lista cu numeroase trofee și crede că Patrick Mouratoglou este cel care o poate ghida către îndeplinirea acestui obieciv. Aflată acum pe locul 20 WTA, Simona vrea să își recapete cea mai buna formă din circuit. Ea vrea în mod deosebit să câștige turnee majore pe hard court, neavand niciun Grand Slam pe această suprafață până acum", a scris TennisHead.

ADVERTISING

Simona Halep are în palmares o finală la Australian Open, pierdută în 2018, contra Carolinei Wozniacki.

De asemenea, la US Open cel mai bun rezultat a fost semifinala pierdută în 2015 cu Flavia Pennetta.

Patrick Mouratoglou este considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din istorie, iar palmaresul său, în special cel alături de Serena Williams, este de-a dreptul impresionant.

Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezai, Yanina Wickmayer, Laura Robson, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas si Coco Gauff sunt alți tenismeni care au colaborat cu Patrick Mouratoglou.

ADVERTISING

Simona Halep a colaborat ultima oară cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, însă a pus capăt înțelegerii după Australian Open 2022.

Ea s-a despărțit de Darren Cahill în toamna anului trecut.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!