Perioada teribilă prin care a trecut Simona Halep: "Trei luni am fost în depresie, mă trezeam plângând noaptea"

Perioada teribilă prin care a trecut Simona Halep: "Trei luni am fost în depresie, mă trezeam plângând noaptea"

Simona Halep a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după finala Roland Garros din 2017, pe care a pierdut-o în fața Jelenei Ostapenko.

Tenismena română a dezvăluit pentru Top Court că a avut trei luni în care nu s-a putut bucura de nimic și chiar se trezea în mijlocul nopții plângând.

"Înainte de a câștiga primul Grand Slam, am pierdut o altă finală la Openul Franței. Conduceam meciul… A fost cel mai depresiv moment din viața mea. Trei luni n-am putut să fiu fericită, nu mă puteam bucura de nimic deoarece, uneori, mă trezeam plângând în timpul nopții. Aveam 6-3, 3-0, dar am pierdut meciul", a povestit Simona pentru Top Court.

ADVERTISING

Simona n-a renunțat însă la visul ei și, după trei finale de Grand Slam pierdute, a ridicat în sfârșit deasupra capului marele trofeu de la Roland Garros.

"Dar am știut că nu trebuie să renunț și să continui să mă antrenez. Apoi, în ianuarie am pierdut o altă finală, dar am fost foarte aproape, am jucat foarte bine și n-a fost vorba despre jocul meu. Adversara a fost un pic mai bună, mai puternică. Am continuat însă să cred că ziua mea va veni și am continuat să mă antrenez. După, următorul Grand Slam pe care l-am jucat l-am câștigat", a continuat sportiva noastră.

ADVERTISING

Top Court este platforma oficială de e-learning de tenis a turneelor ATP și WTA.

Finalele de Grand Slam jucate de Simona Halep:

2014, Roland Garros: 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sharapova
2017, Roland Garros: 6-4, 4-6, 3-6 cu Jelena Ostapenko
2018, Australian Open: 6-7 (2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki

2018, Roland Garros: 3-6. 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens
2019, Wimbledon: 6-2, 6-2 cu Serena Williams

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!