Patrick McEnroe dă exemplul Simonei Halep în cazul lui Novak Djokovic: "Am aflat recent"

Patrick McEnroe dă exemplul Simonei Halep în cazul lui Novak Djokovic: "Am aflat recent"

Membrii staff-ului lui Novak Djokovic au fost surprinși recent în timp ce-i preparau chiar în tribune „o băutură misterioasă” fostului lider ATP.

Imaginile au devenit rapid virale, iar lumea tenisului continuă să vorbească despre „băutura misterioasă” luată de Nole în timpul finalei de la Paris cu Holger Rune.

Fostul tenismen Patrick McEnroe a vorbit și el despre cazul lui Novak Djokovic și este convins că sârbul nu ar risca o suspendare pentru dopaj, mai ales după ce a pățit Simona Halep.

"Așa cum am aflat recent cu Simona Halep, acești jucători sunt testați constant", a spus Patrick McEnroe în cadrul podcastului Holding Court.

ADVERTISING

"Așa că, dacă era ceva ilegal în băutura pe care Djokovic o ia, cel mai probabil ieșea pozitiv la un test anti-doping", a adăugat acesta.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat luna trecută că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!