O trădează Paul Anton pe Dinamo pentru a merge la CFR Cluj? "Ar fi un mare câştig, Iordănescu îl dorește"

O trădează Paul Anton pe Dinamo pentru a merge la CFR Cluj? "Ar fi un mare câştig, Iordănescu îl dorește"

Un transfer de top e pe cale de a fi realizat de către cei de la CFR Cluj, care pot profita de situația catastrofală din punct de vedere financiar de la Dinamo București.

Paul Anton, căpitanul lui Dinamo de 29 de ani, poate ajunge la CFR Cluj, acolo unde e dorit cu ardoare de antrenorul Edi Iordănescu. Fostul antrenor dinamovist Ioan Andone crede că Anton ar fi un mare căștig pentru campioană.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

CFR îl are ca țintă clară în acest mercato pe Anton, după plecarea lui Djokovici la Rizespor, formația antrenată în Turcia de Marius Șumudică.

„Anton şi înainte de a veni la Dinamo a cochetat cu CFR. Ar fi un câştig cu CFR. Dar eu cred că Anton va rămâne la Dinamo. Acum Dinamo îl mai vinde şi pentru sumă şi el nu şi-a luat niciun salariu, spune şi tu! Vinzi jucători liberi. Eu, ce mi-aş dori, e să rămână la Dinamo”, a fost declarația făcută de Andone la TelekomSport TV.

Patronul lui Dinamo iese în sfârșit la rampă și face două anunțuri importante: „DDB nu va conduce niciodată clubul. Echipa nu va ajunge în faliment”

În acest sezon, el venind din Rusia, Anton a bifat 12 meciuri la Dinamo, bifând și trei goluri la clubul în alb și roșu.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Marius Copil obține prima sa victorie din 2021 în circuitul ATP

Tragedie în fotbalul din Brazilia. Un avion cu patru jucători s-a prăbușit: „Nu au existat supravieţuitori”

Protest la Iași pentru Autostrada Moldovei, în timpul serbărilor de Ziua Unirii. Chirică a fost stropit cu iaurt (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!