Tragedie în fotbalul din Brazilia. Un avion cu patru jucători s-a prăbușit: "Nu au existat supravieţuitori"

Tragedie în fotbalul din Brazilia. Un avion cu patru jucători s-a prăbușit: "Nu au existat supravieţuitori"

O adevărată tragedie aviatică a avut loc în Brazilia, acolo unde un avion în care erau patru jucători și un președinte de club s-a prăbușit și din păcate nu există supraviețuitori.

Vorbim de clubul Palmas FR, iar tragedia ne amintește de cea a celor de la Chapecoense, un alt club brazilian. Informația a fost furnizată de către cei de la CNN Brasil, iar incidentul a avut loc pe un aerodrom privat din Luzimangues. Avionul s-a prăbușit chiar pe pistă, imediat după decolare.

Palmas FR este o trupă din liga a patra braziliană, iar cei patru fotbaliști urmau să evolueze luni într-un meci oficial.

ADVERTISING

"Clubul de fotbal Palmas anunţă că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 8:15, s-a prăbuşit avionul în care era preşedintele clubului, Lucas Meira. Acesta decolase din Goiana pentru meciul dintre Vila Nova şi Palmas, de luni. În acelaşi avion era pilotul Wagner şi fotbaliştii Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule și Marcus Molinari a decolat şi s-a prăbuşit imediat, la capătul pistei. Vă transmitem, cu regret, că nu au existat supravieţuitori. Suntem consternaţi şi anunţăm că vom ajuta familiile victimelor cu tot ce se poate", se arată int-un comunicat de presă al clubului, conform celor de la besoccer.com.

ADVERTISING

Această dramă ne amintește de cea a celor de la Chapecoense, din noiembrie 2016, când aproape toți fotbaliștii echipei în alb-verde au murit într-o tragedie produsă în Columbia, aproape de Medelin.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Viitorul face încă o afacere bună și îl vinde pe Virgil Ghiță la o echipă de Champions League - presă

Mesajul ministrului Educației pentru părinți, după apariția unui posibil focar cu noua tulpină COVID la o școală din București

Gică Hagi vrea să modifice o regulă importantă din fotbal

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!