Patronul lui Dinamo iese în sfârșit la rampă și face două anunțuri importante: "DDB nu va conduce niciodată clubul. Echipa nu va ajunge în faliment"

Patronul lui Dinamo iese în sfârșit la rampă și face două anunțuri importante: "DDB nu va conduce niciodată clubul. Echipa nu va ajunge în faliment"

Acționarul principal al grupării din Ștefan cel Mare Dinamo București, ibericul Pablo Cortacero a vorbit în premieră după o lungă pauză în care a stat departe de presă și a încercat să explice care sunt marile probleme ale clubului în alb și roșu, pe care îl conduce.

Cortacero a început prin a-i asigura pe fani că nu există nicio șansă acum ca Dinamo să ajungă cumva la faliment, așa cum se speculează. Cel care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță spune că lucrurile se vor rezolva în cel mai scurt timp posibil și că fanii poartă o vină importantă pentru ce se întâmplă acum la echipă.

ADVERTISING

"Eu sunt principalul responsabil pentru că banii nu au ajuns în club deocamdată. Că sunt o mulțime de oameni neplătiți din cauza mea. Sunt responsabil, dar Dinamo nu va intra în faliment. Nu se va ajunge în niciun faliment. Am promis de multe ori și am greșit. Îmi asum asta. Au fost circumstanțe financiare foarte proaste, au fost întârzieri mari, s-au făcut lucrurile foarte prost, ăsta este adevărul, iar eu sunt primul responsabil.

Important este să intre odată banii, să fie toți plătiți la zi și asta e. Și se va plăti tot. Cei care au plecat, s-au făcut acorduri cu ei pentru ca să nu ne denunțe la FIFA", și-a început Cortacero pledoaria pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta s-a referit apoi și la acțiunile pe care le fac cei de la DDB, Doar Dinamo București, cei care în ultima vreme au fost singurii care au mai adus ceva bani la club. Spaniolul spune că niciodată galeria nu va conduce sau prelua clubul și că deciziile luate de aceasta în ultima vreme, printre care și faptul că președintele executiv Dorin Șerdean a fost dat afară, sunt profund ilegale:

Lovitură importantă dată de Dinamo

"Nu este niciun război. Eu sunt recunoscător pentru că ajută clubul cu bani, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. La tribunal eu am prezentat toată documentația, cine mă reprezintă, cine este în spatele meu din punct de vedere economic și știu tot ce se face la Dinamo și asta va avea consecințe. Eu sunt de acord că ne ajută din punct de vedere financiar, plătesc, dar li se vor înapoia banii pentru că aceste contracte sunt cu titlu de împrumut.

ADVERTISING

Dar nu pot fi de acord să angajeze oameni, să ia decizii, să amenințe. Pe Dorin l-au amenințat, de aceea nu s-a putut prezenta la birou, nimeni nu se poate prezenta la birourile clubului. Asta nu se poate permite", a mai spus Cortacero.

Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu!”

Dinamo va evolua duminică seara în Liga 1, în deplasarea de la FC Botoșani, de la ora 20, meci LIVE score pe SpotMedia.ro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Remiză între Craiova și Viitorul

Un fotbalist belgian, despre viața în România: Nu e Mickey Mouse aici, să fie clar

O adevărată comoară din aur, argint și diamante este scoasă la licitație în România, după executarea silită a unei case de amanet

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!