Lovitură importantă dată de Dinamo

Lovitură importantă dată de Dinamo

Fotbaliştii Deian Sorescu, Ante Puljic şi Janusz Gol vor continua la FC Dinamo, ei semnând noi contracte prin care au acceptat diminuarea salariilor, informează gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare pe site-ul său oficial.

Iniţiativa aparţine Asociaţiei suporterilor dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan”, care este acţionar minoritar al clubului cu 20,6% prin programul socios „Doar Dinamo Bucureşti” (DDB), în dorinţa de a evita o eventuală intrare în insolvenţă ca urmare a datoriilor grupării alb-roşii.

"Am finalizat astăzi discuţiile cu cei doi căpitani. DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu şi vom continua împreună! Ante Puljic a fost de acord să îşi reducă salariul şi îşi va prelungi contractul cu Dinamo încă un an. Nu mai e nevoie de alte detalii, doar ştim cu toţii cine sunt cei doi 'câini'. Le mulţumim ambilor pentru deschidere şi le urăm succes mai departe! Împreună vom continua să facem treabă bună la Dinamo! DDB a finalizat discuţiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre. Janusz Gol a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul lui Dinamo! Îi mulţumim pentru deschidere şi suntem convinşi că nu va regreta alegerea de a rămâne", se menţionează pe site-ul FC Dinamo, care citează DDB.

ADVERTISING

Cei trei sunt jucători de bază în echipa condusă de Ionel Gane, Deian Sorescu evoluând în 17 partide din acest sezon, Ante Puljic în 15 şi Janusz Gol în 11.

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" continuă campania de strângere de fonduri pentru achitarea datoriilor clubului prin vânzarea de bilete virtuale la meciurile echipei.

Astfel, după ce la primul meci oficial al anului, cel cu Chindia Târgovişte, suporterii dinamovişti au cumpărat 54.597 bilete, acum asociaţia un nou "sold out" pentru partida cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 19-a a Ligii I.

"Lumea întreagă va avea acum ocazia, încă o dată, să vadă de ce suntem în stare. Vom face un alt sold out pe Arena Naţională, câinilor! Preţul unui bilet e de 5 lei şi nu ne oprim până nu facem sold out! Haideţi să răsturnăm încă o dată Arena Naţională", se arată într-un comunicat al asociaţiei DDB, postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

OFICIAL. Continuăm împreună cu Deian Sorescu, Ante Puljic și Janusz Gol!Doi dintre căpitanii echipei Dinamo București,...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Wednesday, January 20, 2021

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" deţine în prezent un pachet de 20,6% din acţiunile clubului FC Dinamo prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti". Până acum, numărul membrilor DDB este de 13.000. În ultimele luni, suporterii au achitat mai multe datorii ale clubului cu banii strânşi din cotizaţii şi din biletele virtuale achiziţionate la meciurile formaţiei alb-roşii.

ADVERTISING

În ultima perioadă clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, existând restanţe la plata salariilor jucătorilor, antrenorilor şi celorlalţi angajaţi pe mai multe luni. Conducerea reprezentată de Pablo Cortacero a anunţat în mai multe rânduri că va achita salariile, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Din cauza acestor probleme, antrenorul Cosmin Contra a plecat de la echipă, iar mai mulţi jucători şi-au depus memorii la comisiile Federaţiei Române de Fotbal şi la FIFA pentru a deveni liberi de contract.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇