Simona Halep, Ashleigh Barty, Serena Williams și Naomi Osaka, favorizate de organizatori? Iată ce spune directorul Australian Open

Simona Halep, Ashleigh Barty, Serena Williams și Naomi Osaka, favorizate de organizatori? Iată ce spune directorul Australian Open

Simona Halep, Ashleigh Barty, Serena Williams și Naomi Osaka au fost cazate la Adelaide, spre revolta celorlalte participante la Australian Open, cazate la Melbourne.

Organizatorii au fost acuzați că le favorizează pe cele patru, care ar beneficia de condiții mult mai bune.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Directorul turneului, Craig Tiley, spune că jucătorii de top merită condiții mai bune, dar că nu este cazul în această situație.

"Jucătorii de top au într-adevăr condiții mai bune deoarece au balcon la cameră. Dar în rest nu este diferit față de ce au jucătorii cazați în Melbourne. Nu există săli de forță în hotelul de la Adelaide, așa cum s-a scris", a spus Craig Tiley.

"Am senzația că este perceput ca tratament preferențial. Dar sunt jucătorii de top și a fost un avantaj pentru noi să obținem spațiul suplimentar de carantină. Este o oportunitate excelentă pentru Adelaide și ei o merită", a adăugat acesta.

La Adelaide sunt cazați și Rafael Nadal, Novak Djokovic și Dominic Thiem.

Vezi și: Revoltă la Australian Open: Simona Halep, Naomi Osaka și Serena Williams, favorizate de organizatori?

Australian Open 2021 se va desfășura în perioada 8-21 februarie.

Toți participanții sunt obligați în prealabil la o perioadă de carantină de 14 zile.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!