Noi probleme pentru Sorana Cîrstea la Australian Open

Noi probleme pentru Sorana Cîrstea la Australian Open

Sorana Cîrstea nu a început deloc bine aventura din Australia.

Tenismena noastră a fost plasată în carantină strictă, după ce în avionul cu care a călătorit s-a descoperit un caz de coronavirus, iar antrenorul Soranei, Adrian Cruciat, dezvăluie că nu a reușit nici până acum să-i trimită o geantă cu vitamine deși cele două camere de hotel se află la o distanță de doar zece metri!

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Suntem într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu avem voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschidem doar pentru a primi mâncarea ce ne este lăsată într-o pungă", a povestit Adrian Cruciat pentru Radio Timișoara.

"Când am sosit aici nu știam că există un caz de coronavirus în cursa noastră, așa că geanta a rămas la Teo, urmând a i-o înmâna a doua zi la antrenament. De patru zile ne chinuim să-i trimitem Soranei geanta cu vitamine și ustensile de antrenament, dar autoritățile medicale nu ne permit", a adăugat acesta.

Sorana Cîrstea a venit în Australia însoțită de antrenorul Adrian Cruciat și preparatorul fizic Teo Cercel.

Australian Open 2021 va începe pe 8 februarie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!