Solicitarea pe care organizatorii de la Australian Open i-au făcut-o Simonei Halep

Solicitarea pe care organizatorii de la Australian Open i-au făcut-o Simonei Halep

Organizatorii de la Australian Open au avut o solicitare specială pentru Simona Halep, dar și pentru ceilalți 5 sportivi carantinați la Adelaide.

Simona Halep este carantinata la Adelaide, alături de Naomi Osaka, Serena Williams, Novak Djokovici, Rafael Nadal și Dominic Thiem.

Aici, restricțiile sunt mai puține decât la Melbourne, unde se află restul sportivilor. Iar 72 dintre sportivii de la Melbourne se află în carantină totală și nu pot ieși deloc din hotel timp de 14 zile, în timp ce ceilalți pot merge doar ca să se antreneze.

ADVERTISING

Drept urmare, multe voci din lumea tenisului au susținut că cei 6 sportivi de la Adelaide, printre care se află și Simona Halep, sunt favorizați.

Pentru a aplana acest conflict ce a izbucnit, organizatorii de la Australian Open le-au cerut Simonei Halep și celorlalți jucători de la Adelaide să nu mai posteze imagini pe rețelele de socializare, potrivit veștilor transmise de jurnaliștii Ben Rothenberg și Jon Wertheim pe Twitter.

Organizatorii au avut această solicitare de teamă că imaginile din libertatea de la Adelaide i-ar putea enerva și mai tare pe cei carantinați la Melbourne.

ADVERTISING

De altfel, Naomi Osaka postase o imagine de la Adelaide și a fost criticată puternic. Nipona zâmbea pe teren și era însoțită de 4 oameni din staff.

Pe fondul criticilor, Osaka a fost nevoită să șteargă imaginea, în condițiile în care restul jucătorilor nici măcar nu pot avea un staff atât de numeros.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!