Darren Cahill dezvăluie schimbarea pe care s-a chinuit să o facă timp de 2 ani la Simona Halep

Darren Cahill dezvăluie schimbarea pe care s-a chinuit să o facă timp de 2 ani la Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a dezvăluit schimbarea pe care s-a chinuit să o facă timp de doi ani în jocul sportivei noastre.

Antrenorul australian a dezvăluit că a avut nevoie de doi ani pentru a o convinge pe Simona să nu mai joace la siguranță și să vină mai des la fileu.

Iar declicul s-a produs tocmai într-un meci cu mare miză, finala de la Roland Garros 2018 cu Sloane Stephens, când sportiva noastră pierduse primul set și era condusă cu 2-0 în al doilea.

"Am lucrat timp de 2 ani cu Simona să vina la fileu mai des. În finala de la Roland Garros 2018 cu Sloane Stephens, Simona pierduse în primul set și am încercat să o conving pe Simona să vină la fileu cu fiecare ocazie pe care o avea. I-am zis că orice șansă pe care o are va pune presiune pe adversară.

ADVERTISING

Era condusă cu 2-0 în setul doi și în game-ul următor a venit de 4 ori la fileu! A fost o schimbare majoră în acel meci. Apoi a revenit și a câștigat turneul. Dacă nu ar fi ieșit acele puncte, era o șansă bună să piardă meciul. A fost grozav să o văd pe Simona făcând asta într-un meci cu o asemenea miză", a povestit Darren Cahill într-o discuție cu analistul Brad Gilbert.

La Roland Garros 2018, Simona a câștigat primul Grand Slam din carieră.

Sportiva noastră a trecut cu 3-6, 6-4, 6-1 de americanca Sloane Stephens.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!